Zondagsmarkt 10 januari

Het kan vandaag nog net:

De allerbeste wensen en een succesvol marktjaar in 2016 gewenst!

Aankomende zondag is de januari editie van de zondagsmarkt, dit keer met de volgende onderwerpen:Brocante

Brocante | Snuffel goed tussen de kramen en vind dat ene brocante stuk waar je al tijden naar op zoek was, en dat voor een koopje! Tevens zijn er enkele grote gebruiksvoorwerpen te zien, kom langs en laat je inspireren. Ben je zelf nog in het bezit van brocante goederen en wil je deze zondag ook verkopen, klik hier om direct een kraam te reserveren.

Clown | Zondamail_img_1g komt clown Henkie langs om zowel de kinderen als de ouders te vermaken, daarnaast vermaken kinderen zich in het grote kinderspeelparadijs terwijl de ouders in het restaurant kunnen genieten van warme chocomel met een heerlijk stuk appelgebak.

10409527_990632910992998_654026465366850444_n

Aanhangwagenonderdelen | Wist u dat er op het marktterrein een complete shop aanwezig is met alles op het gebied van aanhangwagenonderdelen? Staat uw aanhangwagen al tijden in de schuur met kapotte verlichting of een gesneuvelde band, ook deze zondagsmarkt kunt u op de Weerselose Markt hiervoor vervangende onderdelen halen.

ROC Agency | Beginnende artiesten laten hun unieke talenten horen en zien.

Trek je er aankomende zondag ook op uit naar de Weerselose Markt? We zijn zondag geopend van 12.00 tot 16.00 uur, tot dan!

P.S. Check de agenda op onze website, hier staan tot zover bekend al de thema’s* en data’s aangegeven voor de volgende zondagsmarkten + kun je voor de extra markten van 2016 al een plek reserveren.

*Een thema is een uitgelicht onderwerp op de zondagsmarkt, uiteraard mogen er ook producten worden verkocht/ zijn er te koop welke niets met het thema te maken hebben.