Informatie voor bezoekers

Algemeen

Iedere zaterdag opnieuw trekt de Weerselose Markt veel bekijks. Een bezoek aan de markt is het hele jaar door een unieke beleving vol gezelligheid. Naast de markt op iedere zaterdag is de Weerselose Markt sinds juni 2015 ook elke tweede zondag van de maand geopend. Men kan het zo gek niet bedenken, of het is te koop op de Weerselose Markt: van oude spullen op zolder tot nieuwe gebruiksgoederen en van tweedehands kleding tot waardevol aarde- en sierwerk. Ook treft men er handelaren aan van gewone weekmarkten, waaronder verkopers van (exotische) verse levensmiddelen. De voorzieningen daarvoor zijn aangelegd direct tegenover en aanliggend aan het 2,5 hectare grootte marktterrein. De markt is ook met openbaar vervoer bereikbaar.

Opening_0405Een deel van het marktterrein is overdekt. Onder meer bevindt zich hier een restaurant, waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Ook is er een groot speelparadijs met springkussen aanwezig zodat de ouders op hun gemak van een kopje koffie kunnen genieten op het terras. Op de markt is dus voor iedereen wat te beleven (ons terrein is rolstoelvriendelijk!). Honden zijn toegestaan (mits aangelijnd). U bent van harte welkom op de Weerselose Markt!

Marktdagen

Wekelijkse zaterdagmarkt
Elke zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur.

Maandelijkse zondagmiddagmarkt
Iedere 2e zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur (‘s winters tot 16:00 uur).

Extra markten
Jaarlijks vinden er verschillende extra markten plaats. Deze vinden vaak plaats tijdens de feestdagen.
Op de extra marktdagen wordt er op de Weerselose Markt groots uitgepakt; er zijn attracties als: muziek- en dweilorkesten, artiesten en dergelijke. Iedere markt is weer anders. Ook aan de jongste bezoekers is gedacht: o.a. (gratis) pony rijden, minikermis, ballonnen etc. Opnieuw spelen honderden gelegenheids-marktmensen in op de wensen van uw vrije dag.

Openingstijden op extra marktdagen: 09:00 – 17:00 uur.

Hieronder vindt u een overzicht van de extra marktdagen:

  • 2e Paasdag
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag
  • 2e Pinksterdag
  • 2e Kerstdag


Entreeprijzen

Tarieven Zaterdagsmarkt  Zondagsmarkt  Overige extra markten
Toegang in entree-gebouw (incl. parkeren op parkeer-weide) € 1,50 per volwassene € 3,- per volwassene € 3,- per volwassene
Kinderen tot 12 jaar altijd gratis
Parkeren altijd gratis

Route

Klik hier voor ons adres en om een route te plannen.