Veelgestelde vragen bezoekers

De Weerselose Markt is op de volgende dagen geopend:
*Elke zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur.
*Iedere 2e zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur (wintertijd tot 16.00 uur)
*Extra marktdagen op: 2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag van 9.00 tot 17.00 uur
*Koningsdag en 2e Kerstdag van 9.00 tot 16.00 uur.

De Weerselose Markt is zowel een binnen- als buitenmarkt, veel plaatsen zijn buiten ook overdekt dus de Weerselose Markt is geschikt om met elk type weer te bezoeken.

Klikt u op het kopje Agenda om al onze zondagsmarkten met vermelding van het thema te bekijken.

Iedere zondagsmarkt heeft een ander “thema” , een gedeelte van het marktterrein wordt afgezet voor dit thema. Naast het thema vindt er ook de reguliere markt plaats, het aanbod wat men op de zaterdagsmarkten vindt kan ook zondags gevonden worden.

Het is toegestaan uw hond mee te nemen naar de Weerselose Markt, ziet u er a.u.b. op toe dat de hond aangelijnd is en eventuele behoeftes worden opgeruimd.

In de rubriek “gezien op de markt” en op de Groene Stip pagina’s worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd die te koop aangeboden worden op de Weerselose Markt, echter is dit uiteraard niet het hele assortiment! Het leuke aan een bezoek aan de Weerselose Markt is natuurlijk dat het aanbod elke week anders is en men op zoek kan naar dat ene koopje!
Tip: volg ons op Facebook, Twitter of Instagram om regelmatig leuke aanbiedingen voorbij te zien komen.

Belt u 5 minuten voor aankomst met het marktnummer (0541-661640) en onze parkeerwachten begeleiden de bus. Als u eerder weet dat u met een touringcar de Weerselose Markt wilt komen bezoeken neemt u dan contact op met het marktmanagement, dan zorgen wij op de marktdag voor passende parkeer begeleiding.

Iedereen kan voor 1 dag koopman zijn op de Weerselose Markt, het is dan niet vanzelfsprekend dat er bij iedere standplaatshouder gepind kan worden. Daarentegen zijn er wel meerdere verkoop plaatsen met pin mogelijkheden

Neem contact met ons op via het contactformulier of belt u met: 0541-661640.