Veelgestelde vragen verkopers

De Weerselose Markt is op de volgende dagen geopend:
*Elke zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur.
*Iedere 2e zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur (wintertijd tot 16.00 uur)
*Extra marktdagen op: 2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag van 9.00 tot 17.00 uur
*Koningsdag en 2e Kerstdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Klik hier om direct naar ons boekingsformulier te gaan. Ook kunt u reserveren door langs te komen op donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur of zaterdags onder markttijd.
Telefonisch reserveren is niet mogelijk.
Het is echter niet verplicht om een plaats te reserveren, er is altijd plaats.

Om op de Weerselose Markt spullen te verkopen is iedere standhouder plaatsgeld verschuldigd. Dit wordt, als er niet gereserveerd is, bij het oprijden van de markt betaald. Men kan altijd zelf kiezen of er gebruik wordt gemaakt van grondplaatsen of gratis kramen. Het maximale aantal hiervan is afhankelijk van het vervoersmiddel waarmee men komt. Is dit bijvoorbeeld een auto (of kleiner) dan kan men zelf kiezen of er gebruik wordt gemaakt van 2 grondplaatsen of 1 of 2 gratis kramen. Hoe groter de vervoerscapaciteit is, hoe meer grondplaatsen / gratis kramen er afgenomen kunnen worden, zie onderstaand schema.

1 grondplaats = 3 meter lang bij 5 meter diep (1 gratis kraam = 3 meter lang)

Vervoerscapaciteit Inclusief
 Auto of kleiner 2 grondplaatsen of 2 gratis kramen
Auto en aanhanger tot 2.75m of bus 3 grondplaatsen of 3 gratis kramen
Vrachtauto, bus met aanhanger of
auto’s met grotere aanhanger
4 grondplaatsen of 4 gratis kramen

Voor de daadwerkelijke tarieven kijkt u bij “Tarieven voor Handelaren”

Dat kan zeker, er is altijd plaats op de Weerselose Markt. U kunt op onze website online reserveren maar u kunt ook gewoon komen zonder te reserveren, adviestijd:
*Zaterdag: 7.45 uur (wintertijd 8.00 uur)
*Zondag: 11.00 uur
*Extra marktdagen: 7.30 uur

Als u op een zaterdag en zondag wilt staan kunt u dit eenvoudig reserveren in het boekingssysteem,  kiest u een datum van de zaterdag- of zondagsmarkt en u ziet tijdens uw reservering vanzelf de volgende vraag in beeld komen: “Wilt u de zaterdags(zondags)markt in hetzelfde weekend bijboeken?”. Als u deze vraag aan vinkt reserveert u automatisch voor het hele weekend.

Er zijn diverse plaatsen op het marktterrein waarbij de auto achter of dicht bij de kraam geparkeerd kan worden. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken kunt u het beste een plaats reserveren. Bij een grondplaats kunt u altijd uw auto erbij parkeren.
In de markthal is het niet mogelijk om met de auto naar binnen te rijden, achter de markthal zijn er parkeerplaatsen beschikbaar. De standplaatshouders die de auto niet bij de buitenkraam kunnen parkeren maken ook gebruik van de parkeerplaats achter de markthal.
Het is toegestaan om eerst de spullen uit te laden bij de kraam en vervolgens de auto te parkeren, de marktmeester wijst dit aan.

De kramen staan bij een (online) reservering altijd naast of tegenover -standplaatshouder staat er tussenin- elkaar, mocht dit niet mogelijk zijn dan nemen wij telefonisch contact op.

Er zijn geen stoelen bij de kraam aanwezig, deze zult u zelf mee moeten nemen.

Per reservering/vervoersmiddel mag u met 2 (volwassen) personen naar binnen, de bestuurder van de auto en de bijrijder.

Dat kan via het contactformulier, kiest u voor: “Boeking themamarkt zondag (ook voor workshops, promotie en optredens)”.

Zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf is de verkoop van consumptiegoederen verboden. Hiervoor geldt een aparte regelgeving, bij vragen neemt u contact op met het marktmanagement. Verkoop van verpakte consumptiegoederen met het doel om thuis te consumeren is wel toegestaan.

Neem contact met ons op via het contactformulier of belt u met: 0541-661640.