Bomvol zondagsprogramma 14 februari

Zoals op iedere zondagsmarkt is ons marktprogramma uitgebreid met diverse extra’s:

Vogelbeurs | De Parkieten Parkieten-300x121Sociëteit Twente organiseert zondag 14 februari een nieuwe vogelbeurs in Weerselo. U bent van harte welkom vanaf 12:00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van de Parkieten Sociëteit Twente.

 

Stop afvalwater Twente | Wij als Weerselose Markt ondersteunen de actie “stop injecteren afvalwater in Twente”. Aanstaande zaterdag en zondag zijn er mensen van de actiegroep op ons marktterrein aanwezig om handtekeningen te verzamelen. Klik hier voor meer informatie.wpd1f68533_05_06

 

kristel

 

Valentijnsfoto | Fotografie By Kristel maakt de mooiste (Valentijns-)foto’s van jou en je geliefden. Ze staat midden op het marktterrein met haar mobiele foto studio en een bijzonder aantrekkelijk aanbod!

 

Workshops | Creativiteit gaat hand in hand met onze markt. Speciaal voor de zondagmiddag zijn er twee workshops aanwezig: Het Knutsellab en De Knutseltrein. Wil je graag kennis maken met de producten van Stampin’ Up of Foam Klei of gewoon gezellig samen knutselen, volg dan één van de workshops.

 Het Knutsellab

 

ROC Agency | Beginnende artiesten laten hun unieke talenten horen en zien.