Zondagsmarkt 8 september met Kunstmarkt

KunstmarktDuaflex IV

Een passie voor kunst? Dan bent u op zondag 8 september bij ons op het juiste adres. Naast de reguliere markt en CD- en Platenbeurs wordt er een themaplein georganiseerd waarbij kunst het thema is. Laat je inspireren door kraampjes waarop allerlei creatieve uitingen worden getoond. Deelnemen kan door een e-mail te sturen naar anita@busscher.nl .

Bent u opzoek naar een uniek schilderij of handgemaakte sieraden? Kom unieke items scoren op onze kunstmarkt op zondag 8 september tussen 12.00 -16.30 uur.

Standhouders gezocht:

Graag bieden wij kunstenaars of verkopers van producten en/of diensten die gerelateerd zijn aan kunst aan om het geheel vrijblijvend te promoten en te verkopen op onze markt. Wij bieden u:

– Een gratis standplek op het kunstplein (kramen, podium, overdekt of niet overdekt etc., in overleg is er heel veel mogelijk!).
– Daarnaast krijgt u gratis toegang tot de Weerselose markt voor twee personen.
– Opgeven kan door een e-mail te sturen naar anita@busscher.nl of telefonisch 0541-661285 (vragen naar Anita)

Wij zouden het geweldig vinden als u met uw kennis of bedrijf deelneemt aan dit initiatief. Of kent u potentiële concullega’s, vrienden of familie? Aarzel dan niet deze uitnodiging te verspreiden. Alvast bedankt voor uw interesse!