Zondagmiddag 8 mei: team Alpe D’Elles

AlpedElles_3 (Custom)Bijzondere actie voor team Alpe D’Elles op zondag 8 meiAlpedElles (Custom)

Op zondagmiddag 8 mei is er naast de reguliere markt en het thema western iets heel bijzonders: de moaties van Team Alpe d‘Elles voeren actie! Op het parkeerterrein zult u geholpen worden door deze bijzondere hulpen en op het markterrein wordt er een standplaats ingericht met alle informatie over het team, verkoop van Alpe d’Huzes kaarsen, aanverwante artikelen en er is een ware Alpe loterij!

AlpedElles_1 (Custom)“Als we de berg zelf niet opkomen, dan maar bergen verzetten voor team Alpe d‘Elles”. Onder dit motto helpen de vriendinnen van Elles de Gunst-Spanjer zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het team die op 2 juni 2016 de legendarische Alpe D’Huez op fietsen, hardlopen en wandelen. Elke euro telt om zoveel mogelijk wetenschappelijk onderzoek te bevorderen en te ondersteunen voor Stichting Alpe d’Huzes. De strijd tegen kanker moet een eerlijker gevecht worden zodat niemand meer een “moatie” verliest en vol onmacht moet toekijken hoe iemand van 34 jaar de strijd tegen deze ziekte niet kan winnen.

AlpedElles_2 (Custom)Daarom wordt deze onmacht omgezet in actie! Doe mee met:

• De Alpe loterij met grote en kleine prijzen!
• Doneer uw wisselgeld in de teamboxen!
• Koop een leuke Alpe d’Elles gift bij de stand
• En hier verkrijgbaar: de officiële Alpe d’Huzes kaarsetiket waarop en persoonlijke tekst gezet kan worden. Op 1 juni zullen deze meegenomen worden door één van de moaties om tussen duizenden kaarsen op de berg gezet te worden.

Wil jij ook zo’n bijzondere nagedachtenis, iets winnen of gewoon doneren aan dit bijzondere doel, kom dan naar de Weerselo markt op zondag 8 mei van 12:00 tot 17:00 uur.