Zondag 14 oktober: Militariabeurs

helmet-1420689

1.000 bommen en granaten! Wat een mooi programma staat er voor zondag 14 oktober gepland! Naast de reguliere markt op zondagmiddag 14 oktober wordt er een gedeelte van het marktterrein afgezet voor de militariabeurs, wat is hier zoal te zien en te luisteren?

Popkoor Happinezz AlbergenPopkoor_happinezz_Albergen
Het popkoor Happinezz laat hun mooiste klanken horen op de markt, dit popkoor uit ons buurtdorp Albergen komt met hun voltallige ledenaantal dus het podium naast het terras is een garantie voor veel kijk- en luisterplezier!

LVT
Legervoertuigen Vereniging Twente komt op bezoek met een aantal legervoertuigen, net als vorig jaar belooft dit weer een spectaculaire middag te worden!

Militariabeurs
Op de militariabeurs is er ruimte voor koop en verkoop van militaire spullen, te denken aan hulzen, helmen, slaapzakken, handschoenen, munitie tasjes, etc.

IMG_6915

Deelname: Legervoertuigen showen is kosteloos, een standplaats inclusief  twee gratis overdekte kramen kost €15,-, klik hier om een standplaats te reserveren.

In 2017 liet het weer het perfect toe om de militariabeurs buiten plaatst te laten vinden, mocht het weer  op 14 oktober 2018 tegenvallen dan worden de stands naar de overdekte markthal verplaatst.

Tijden: 12.00 tot 16.30 uur

Schrijf je vóór zaterdag 14 oktober in via het contactformulier of via eline@weerselosemarkt.nl