Zondag 14 juli: Boekenmarkt + Kinderrommelmarkt

Boekenmarkt

Klik hier voor onze speciale website voor de boekenmarkt.

Naast de reguliere markt wordt op deze marktdag de boekenmarkt extra onder de aandacht gebracht, overal op het marktterrein zijn diverse kramen te vinden waarop boeken en strips te koop aangeboden worden. Deze dag kun je heerlijk snuffelen en op zoek naar een flinke stapel boeken voor uiteraard mooie prijsjes!

Van Deventer tot Amsterdam en van Dordrecht tot Groningen, iedereen is welkom om zijn of haar boeken, strips, tijdschriften, ansichtkaarten, posters, gedichten of andere producten op het gebied van boekenmarkt aan te bieden.

Boeken verkopen is kosteloos, aanmelden als standplaatshouder kan door ons contactformulier in te vullen, klik hier . Vermeld dat het om verkoop van boeken gaat en wij zoeken een geschikte plaats uit.

Kinderrommelmarkt

Klik hier voor onze speciale website voor de kinderrommelmarkt.

Op zondag 14 juli wordt een deel van de markt omgedoopt tot kindermarkt. Hierop mogen ouders met kinderen tot 12 jaar kosteloos hun spullen aanbieden tussen 12:00 en 16:30 uur.

Je hebt deze zomer flink je kamer opgeruimd? Of je hebt veel speelgoed, kleding en andere spullen die je eigenlijk ontgroeid bent? Gun deze spullen een tweede leven en kom gratis naar de kinderrommelmarkt op de Weerselose Markt! Verkoop vanaf een kleedje (of overdekte kraam als het weer niet meezit) en houd er een leuke zakcent aan over.

Schrijf je vóór zaterdag 13 juli in middels dit formulier.

Lees ook even de regels voor deze speciale kindermarkt.

Reguliere Markt

Spullen verkopen? Grondplaatsen zijn er vanaf €20,- incl. 2 gratis kramen. Plaatsen reserveren, klik hier.
Graag komen snuffelen? Wij zijn zondag 14 juli geopend van 12.00 tot 16.30 uur.