Zondag 11 september: Fotografie- en Kunstmarkt

Fotografie- en KunstmarktDuaflex IV

Een passie voor fotografie of kunst? Dan bent u op zondag 11 september bij ons op het juiste adres. Naast de reguliere markt en een oldtimershow wordt er een themapleinen georganiseerd waarbij kunst en fotografie de thema’s zijn. Laat je inspireren door kraampjes waarop allerlei creatieve uitingen worden getoond.

Bent u opzoek naar een uniek schilderij of handgemaakte sieraden? Of een nieuwe camera, een nieuwe lens, een goede fotograaf of een leerzame workshop? Kom dan ideeën op doen op onze kunst & fotografiemarkt 11 september aanstaande tussen 12.00 -17.00 uur.

 

Standhouders gezocht:

pastel-chalks-13-1555844

Graag bieden wij kunstenaars, fotografen of verkopers van producten en/of diensten die gerelateerd zijn aan kunst of fotografie aan om het geheel vrijblijvend te promoten en te verkopen op onze markt. Wij bieden u:

– Een gratis standplek op het fotografie- en kunstplein (kramen, podium, overdekt of niet overdekt etc., in overleg is er heel veel mogelijk!).
– Daarnaast krijgt u gratis toegang tot de Weerselose markt voor twee personen.
– Opgeven kan via dit formulier, per e-mail: info@weerselosemarkt.nl of telefonisch 0541-661285

Wij zouden het geweldig vinden als u met uw kennis of bedrijf deelneemt aan dit initiatief. Of kent u potentiële concullega’s, vrienden of familie? Aarzel dan niet deze uitnodiging te verspreiden. Alvast bedankt voor uw interesse!