Weerselose Markt is iedere zaterdag open

Goed nieuws!
 
Na overleg met de VRT en de gemeente hebben we samen besloten zaterdag 30 mei onze deuren weer voorzichtig en rustig te openen.
 
⚠️Uiteraard op aangepaste wijze⚠️
 
Bovenop onze huidige marktspelregels hebben we aangepaste huisreglementen gemaakt voor zowel de bezoekers als standplaatshouders (klik op de afbeelding om deze te vergroten):

Let op, de entree op zaterdag is €1,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree).

Op 2e Pinksterdag is de Weerselose Markt geopend, uiteraard ook op aangepaste wijze en dienen dezelfde aangepaste huisregels gehanteerd te worden.

 

Bezoekersadvies: de markt op 2e Pinksterdag is rustig tussen 8.30 en 10.30 uur en tussen 14.30 en 16.30 uur, ons advies is om op deze tijden de markt te bezoeken zodat drukte vermeden kan worden en u minder in de wachtrij staat.

 

Alle standhouders dienen op 2e Pinksterdag te reserveren, anders dan voorheen is er op 2e Pinksterdag geen mogelijkheid om te verkopen zonder reservering.

 

Reserveren kan via de website en betalen per iDeal of kan door langskomen op donderdagmiddag tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Bezoek voor meer informatie over 2e Pinksterdag onze speciale website, klik hier. 

 

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, laat dit ons dan graag weten: bel 0541-661640.
Deel dit item: