Uitbreiding programma zondag 12 juli

Voor aanstaande zondag presenteren we met trots nog twee aanvullende activiteiten op ons marktterrein:

Dragitsa Buugeng Dance

Er komt een geweldige show van Janneke Staat, ook wel bekend als Dragitsa Buugeng Dance. Janneke zal met o.a. haar Buugengs verschillende geweldige shows neerzetten! Buugengs zijn S-vormige attributen die worden gemanipuleerd met behulp van een reeks technieken. Zo ontstaat er een optische illusie die ook wel bekend staan als de ‘’visuele caleidoscoop’’ Daarnaast is Janneke een fusion danseres die graag een mix van dansstijlen (modern, tribal fusion, buikdans en urban) combineert met haar Buugeng en andere attributen tot een geweldige show met verschillende thema’s. Deze twee kunstvormen zijn een unieke combinatie in Nederland en zeker de moeite waard om te aanschouwen.

 

Janneke is erg bedreven in het werken met diverse Buugengs. Sommige verlicht (met vuur of led-lampjes) andere voorzien van bijzondere kleuren of patronen. Ze ontwerpt en maakt haar kleding zelf, dus je zou kunnen spreken van een selfmade dancer. Ze geeft shows voor festivals, markten, theaters en feesten.

Klompenmakerfoto_5

Herleef de oude tijd met authentieke klompenmaker Roesink met draaiende productie op de markt! Bekijk ook onze Facebook-actie en win een paar klompen op 12 juli!