Programma zondag 13 september

Kindermarkt

Zoals we reeds bekend gemaakt hebben is er zondag 13 september een speciale kindermarkt. We zijn erg blij met alle aanmeldingen tot nu toe en er zijn nog plaatsen vrij! Aanmelden kan met dit online formulier. Speciaal voor de kinderen (en de ouders natuurlijk) komt Clown Whoopie langs met ballonnen en schmink!

 

Legervoertuigen Vereniging Twenteleger

Op iedere zondagsmarkt is er plek voor oldtimers en andere bijzondere voertuigen. Zondag 13 september staat Legervoertuigen Vereniging Twente met verschillende legervoertuigen op de markt om hun passie te demonstreren. Dus wil je op de foto met jouw favoriete Nekaf, Daf of Willys? Kom dan langs voor een onvergetelijke ervaring.

decoraWorkshops

Er zijn verschillende workshops aanwezig. Doe creatieve ideeën op door te kijken, of doe mee en maak je eigen kunstwerk. De workshops zijn voor jong en oud en vaak gratis of tegen kleine vergoeding. Zondag de 13e staat Atelier Il Decora op de markt met diverse foamclay workshops.

 

 

Muzikaal ver(s)maakpaling_rocks

Bert Gerrits en vriendin Sandra geven een wel heel bijzondere betekenis aan palingsound. Met Paling-Rocks brengen zij onder begeleiding van live gitaarmuziek de kunst van het palingroken aan de man. Naast vers gerookte paling is ook 33 uur lang koud gerookte kaas te proeven, uniek in Nederland! Kom zeker even kijken.

 

goaTwentsche ambacht: Goa-stok

Jan Wilmink draagt oude Twentsche ambachten een warm hart toe. Hij is op de markt aanwezig met één van zijn passies: de Twentsche Goa-stok. Een Goa-stok is een oude Twentsche wandelstok, dus een stok om te gaan. Je kunt de Twentsche stok herkennen aan de gekrulde vorm. Jan zal live demonstreren hoe je een echte Goa-stok maakt.

 

Muziek en dansrocstars_logo_495w

Het podium bij het terras is wederom gevuld, zo kunt u genieten van diverse optredens met dans en muziek. Door samenwerking met het ROC Stars Agency bieden wij (beginnende) artiesten een vrij toegankelijk podium voor hun kunsten.

move_logo_2014_300dpi_rgbDansstudio Move uit Hengelo zal enkele dansvoorstellingen geven ter introductie van hun dansschool.

Kunst, cultuur en sportiviteit komen samen op de Weerselose Markt. Het gemengde programma biedt vermaak voor iedereen. Kom ook en geniet met ons mee!

 

Wilt u als verkoper op de markt staan? U staat al vanaf 14 euro op deze markt. Klik hier en boek direct een plaats op zondag 13 september.