Dubbel feest voor de Weerselose Markt

Weerselo – Afgelopen zondag 14 juni opende de Weerselose Markt voor het eerst haar deuren op zondag, de niendeuren van het nieuwe entreegebouw welteverstaan. Een dubbele reden voor feest!

Foto_tubantia_zondagsmarkt

Onder aanwezigheid van genodigden voltrok burgemeester R.S. Cazemier van Gemeente Dinkelland zondag 14 juni jl. om 12:00 uur de officiële opening met een symbolische sleutel, aangereikt door Sietse van Berkel tijdens een spectaculaire BMX stuntact. Het nieuwe entreegebouw, geheel in Twentse landelijke stijl gebouwd a.d.h.v. tekeningen van architect Jan Jans, is geopend!

“Ideale mix van vertier op de zondagmiddag”
Genodigden en bezoekers betraden vervolgens een markt vol vermaak. Snuffelen tussen de marktkramen, gecombineerd met live muziek van o.a. Silvia Swart en de drumband van de St. Remigius Harmonie, een workshopplein, oldtimer tentoonstelling en gezellige terrasjes creëerden een ideale mix van vertier op de zondagmiddag. Deze sfeer, die ook op de extra markten op feestdagen heerst, is iedere tweede zondag van de maand het uitgangspunt. De marktorganisator belooft voor de komende zondagsmarkten een afwisselend aanbod van marktactiviteiten, cultuur, creativiteit en sportiviteit.