Zondag 10 juni Kindermarkt + Oldtimershow

Op zondag 10 juni bestaan de zondagsmarkten alweer 3 jaar! Deze dag is er naast de reguliere markt ook een kinderrommelmarkt en oldtimershow:


IMG_6926Kindermarkt

Op zondag 10 juni wordt een deel van de markt omgedoopt tot kinderrommelmarkt. Hierop mogen ouders met kinderen tot 12 jaar kosteloos hun spullen aanbieden tussen 12:00 en 17:00 uur.

Je hebt dit voorjaar flink je kamer opgeruimd? Of je hebt veel speelgoed, kleding en andere spullen die je eigenlijk ontgroeid bent? Gun deze spullen een tweede leven en kom gratis naar de kinderrommelmarkt op de Weerselose Markt! Verkoop vanaf een kleedje (of overdekte kraam als het weer niet meezit) en houd er een leuke zakcent aan over.

Schrijf je vóór zaterdag 9 juni in middels dit formulier.

Lees ook even de regels voor deze speciale kindermarkt.

Oldtimershowoldtimer14
Naast de reguliere markt is er op zondag 10 juni speciale aandacht voor oldtimers. De Oldtimerclub Saasveld komt met diverse oldtimer tractoren langs, daarnaast vertellen ze graag alle informatie over hun tractoren en laten ze zien hoe het precies werkt.

Heb jij een fraaie oldtimer, of ga je op zondag 10 juni een mooie tourrit maken en nog op zoek naar een pauze plek? Meld je dan aan via hidde@weerselosemarkt.nl en ontvang gratis entree + consumptiebonnen.

Tevens verkoop van oldtimer onderdelen is gratis, meld je hiervoor aan via ons contactformulier!

Reguliere Markt
Wil je spullen verkopen op de regulier markt, dat kan vanaf €15,- grondplaats incl. 2 gratis kramen, klik hier om direct een plaats te reserveren.

Kapel Remm’n lös zorgt voor het muzikale vermaak tijdens deze zondagsmarkt. Ze treden tussen 12:00 en 14:30 meerdere keren op!

Onze Clown is ook aanwezig! Hij schminkt en vermaakt de kleintjes en hun ouders!

Kapel remm'n lös            Kapel remm'n lös