Zondagsmarkt 11 oktober met kinderplein

Foto gemaakt door Ruud van Ravenswaaij. Klik op de foto voor een impressie van zijn werk op zondag 9 augustus.

Op onze volgende zondagsmarkt (11 oktober) wordt opnieuw een deel van de markt omgedoopt tot kindermarkt. Hierop mogen ouders met kinderen tot 12 jaar kosteloos hun spullen aanbieden tussen 12:00 en 17:00 uur.

Ontdek de ondernemer in jezelf en verkoop op het juiste moment de mooiste herfstkunstwerkjes! Dus ben je creatief met pompoenen, kastanjes of bladeren? Verkoop dan vanaf een kleedje (of overdekte kraam als het weer niet meezit) en verdien een leuke herfstbonus.

Schrijf je vóór zaterdag 10 oktober in middels dit formulier en lees ook even de regels voor deze speciale kindermarkt.


Nieuw zondagmarktDe Weerselose Markt organiseert op iedere 2e zondag van de maand een markt op zondagmiddag. Na een aantal succesvolle edities presenteren we hier elke maand een nieuw gevarieerd programma. Hiermee maken we van de zondagmiddag een bijzonder uitje in Twente. Het enorme marktterrein biedt eindeloze mogelijkheden!

Update: een workshop verzorgen of een hobby tonen aan een groot publiek? Het is mogelijk op de zondagsmarkt! Neem contact op via het contactformulier en sta kosteloos op de zondagsmarkten!

We maken handelaren er bij deze ook op attent dat de plaatsen reeds boekbaar zijn; de data zijn rechts in de agenda te vinden.
Houd ons nieuws in de gaten voor het volledige programma van zondag 11 oktober!