Zondagsmarkt 14 augustus met bromfietsenmarkt + kindermarkt

Zundapp Bromfietsen- en motorenmarkt

Wat: Naast de reguliere markt en kindermarkt wordt een deel van het marktterrein omgedoopt tot bromfietsen- en motorenmarkt tevens mogen er ook onderdelen worden verkocht.

Deelname: Bromfietsen- en of motoren showen is kosteloos, een standplaats met inclusief  twee gratis overdekte kramen €15,-, klik hier om een standplaats te reserveren
Tijden: 12.00 tot 17.00 uur

Op zondag 14 augustus wordt er een deel van het marktterrein vrij gehouden voor bromfietsen, motoren en bromfiets- en motoronderdelen. Er mogen dus complete bromfietsen of motoren worden verkocht maar deze dag zijn er ook bromfiets- en motoronderdelen te vinden en te koop.

Schrijf je vóór zaterdag 13 augustus in via: hidde@weerselosemarkt.nl

KindermarktSONY DSC

Op zondag 14 augustus wordt een deel van de markt omgedoopt tot kindermarkt. Hierop mogen ouders met kinderen tot 12 jaar kosteloos hun spullen aanbieden tussen 12:00 en 17:00 uur.

Je hebt deze zomer flink je kamer opgeruimd? Of je hebt veel speelgoed, kleding en andere spullen die je eigenlijk ontgroeid bent? Gun deze spullen een tweede leven en kom gratis naar de kinderrommelmarkt op de Weerselose Markt! Verkoop vanaf een kleedje (of overdekte kraam als het weer niet meezit) en houd er een leuke zakcent aan over.

Schrijf je vóór zaterdag 13 augustus in middels dit formulier.

Lees ook even de regels voor deze speciale kindermarkt.

wocWinterswijkse Oldtimer Club

Op zondag 14 augustus as is de Winterswijkse Oldtimer Club te gast op de Weerselose markt.

De WOC is een oldtimer club voor voertuigen ouder dan 25 jaar. Ongeacht welk merk.
Daardoor is er een ruim aanbod van auto’s die bij veel mensen herinneringen oproepen.
Wij krijgen dan ook vaak te horen:”deze heeft mijn vader ook gehad”of”deze heb ik zelf ook gereden”.Dus een mooi aanbod van auto’s.

De woc organiseert zelf ritten en technische evenementen. Ook worden wij veel gevraagd voor: Braderieën en andere oldtimer evenementen die wij dan als club deelnemen.

Heeft u vragen over onze club of wilt u andere info over oldtimers schroom niet om ons aan te spreken. Wij geven graag antwoord op uw vraag.

Bekijk onze site voor onze agenda en foto’s van evenementen. Www.woc-online.nl

Tot zondag 14 augustus!