Zondagsmarkt 8 september met Kunstmarkt

KunstmarktDuaflex IV

Een passie voor kunst? Dan bent u op zondag 8 september bij ons op het juiste adres. Naast de reguliere markt wordt er een themaplein georganiseerd waarbij kunst het thema is. Laat je inspireren door kraampjes waarop allerlei creatieve uitingen worden getoond. Klik hier voor onze speciale website voor de kunstmarkt.

Bent u opzoek naar een uniek schilderij of handgemaakte sieraden? Kom unieke items scoren op onze kunstmarkt op zondag 8 september tussen 12.00 -16.30 uur.

 

Standhouders gezocht:

Graag bieden wij kunstenaars of verkopers van producten en/of diensten die gerelateerd zijn aan kunst aan om het geheel vrijblijvend te promoten en te verkopen op onze markt. Wij bieden u:

– Een gratis standplek op het kunstplein (kramen, podium, overdekt of niet overdekt etc., in overleg is er heel veel mogelijk!).
– Daarnaast krijgt u gratis toegang tot de Weerselose markt voor twee personen.
– Opgeven kan via dit formulier, per e-mail: info@weerselosemarkt.nl of telefonisch 0541-661285

Wij zouden het geweldig vinden als u met uw kennis of bedrijf deelneemt aan dit initiatief. Of kent u potentiële concullega’s, vrienden of familie? Aarzel dan niet deze uitnodiging te verspreiden. Alvast bedankt voor uw interesse!