Zondag 13 oktober: Militariabeurs

helmet-1420689

1.000 bommen en granaten! Wat een mooi programma staat er voor zondag 13 oktober gepland! Naast de reguliere markt op zondagmiddag 13 oktober wordt er een gedeelte van het marktterrein afgezet voor de militariabeurs, wat is hier zoal te zien? Klik hier om naar de speciale website voor de militariabeurs te gaan.

LVT
Legervoertuigen Vereniging Twente komt op bezoek met een aantal legervoertuigen, net als vorig jaar belooft dit weer een spectaculaire middag te worden!

Semi Militair Tamboerkorps Liberation
Begin 2015 zijn zij begonnen met de oprichting van een tamboerkorps. Niet een “gewoon” tamboerkorps maar een team van mannen die normen en waarden en een militaire discipline hoog achten en dit respecteren. Waarom militaire discipline? Omdat ze een semi militair tamboerkorps willen zijn, met als uniform een Battle Dress (replica) van de Airborne Division (Engeland) uit de Tweede Wereldoorlog. Op zondagmiddag 13 oktober kun je hen zien spelen op de militariabeurs in Weerselo.

Militariabeurs
Op de militariabeurs is er ruimte voor koop en verkoop van militaire spullen, te denken aan hulzen, helmen, slaapzakken, handschoenen, munitie tasjes, etc. Klik hier om naar de speciale website voor de militariabeurs te gaan.

IMG_6915

Deelname: Legervoertuigen showen is kosteloos, een standplaats inclusief  twee gratis overdekte kramen kost €15,-, klik hier om een standplaats te reserveren.

Alle voorgaande edities liet het weer het perfect toe om de militariabeurs buiten plaatst te laten vinden, mocht het weer  op 13 oktober 2019 tegenvallen dan worden de stands naar de overdekte markthal verplaatst.

Tijden: 12.00 tot 16.30 uur

Schrijf je vóór zaterdag 12 oktober in via het contactformulier of via eline@weerselosemarkt.nl