HET PROGRAMMA IS BEKEND!

Het programma voor onze eerste zondagsmarkt op 14 juni 2015 is bekend! Deze markt vindt vanaf 14 juni elke 2e zondag van de maand plaats van 12:00 tot 17:00 uur in de zomer en ‘s winters tot 16:00 uur. Tevens openen wij op deze dag ons nieuwe entreegebouw.

Speciale acts:

Sietse van Berkel zal diverse optredens verzorgen in het BMX flatland. Deze spectaculaire fietssport zal zeker veel bekijks trekken! Sietse is onder meer bekend van optredens bij de Tour de France, NPO, Red Bull, Adidas, X-Box, ANWB, MTV, BNN, Lowlands, RTL etc. Voor een korte impressie zie het filmpje.


 

Harmonie_logoDe Remigius Harmonie zal een spetterende serenade verzorgen ter ere van de opening van het nieuwe entreegebouw. Tevens zal de drumband diverse spectaculaire live optredens verzorgen met onder meer nummers van Michael Jackson, Deep Purple en Safri Duo. Onder het motto: drummen zonder grenzen.Opening_artiestenSilvia Swart
, John Enter en Marco Schouten verzorgen diverse zang acts op 14 juni. Silvia Swart promoot op deze dag haar nieuwe single: “Alles is over”, een extra actie deze dag is dat de eerste 200 fans een gratis exemplaar krijgen!! Deze variatie aan artiesten zorgen voor een blije afwisseling in: Nederlands, Engels en Duitstalige muziek. Van golden oldies tot top 40, het kan dit trio niet gek genoeg!

Er is een heus oldtimerplein! Met diverse tractoren, vrachtwagens, brommers en motoren! Iedereen is welkom, ook met oldtimeronderdelen! Deelname = gratis!

Daarbij zijn er nog diverse kramen met workshops aanwezig; van glas in lood tot naaldvilten, je vindt het allemaal op de Weerselose Markt!

Zelf een workshop verzorgen of uw hobby tonen aan een groot publiek? Neem contact op via het contactformulier en sta kosteloos op de zondagsmarkten!
Tevens zijn wij op zoek naar (jonge) talenten die het leuk vinden om een dag in te vullen met muziek of theater, zij kunnen ook reageren via bovenstaand contactformulier.

Er zijn ook nog plaatsen beschikbaar voor handelaren, deze kunnen nog online gereserveerd worden op de data rechts in de agenda.