CD- en platenmarkt op zondag 13 mei

put-the-records-on-1424586Voor zondag 13 mei zoekt de Weerselose Markt, naast de reguliere markt, standplaatshouders welke willen deelnemen aan de platen- en cd-markt. De platenmarkt wordt gehouden op de Weerselose Markt, hier wordt een apart gedeelte vrijgemaakt voor verkopers van platen en/of cd’s.

Op de platenbeurs mogen LP’s / vinyl, CD’s, singles, DVD’s, cassette’s, radio’s, boeken, posters, tijdschriften etc. verkocht worden; alles wat te maken heeft met muziek. Van Utrecht tot Enschede en van Groningen tot Maastricht, iedereen is welkom!

Deelnemen is mogelijk; een standplaats voor verkoop kost €15,- inclusief 2 gratis binnen kramen. Een kraam meet 3 meter. Vermeld bij de boeking a.u.b. dat het om verkoop op de platenmarkt gaat.

Boek direct een kraam

stylus-3-1427672

 

Ook treedt Harold Veenhoven op, hij is bekend van zijn nummers : “Arendsoog” , “Moes en Tibben” , “Eenzaam” , “Ik Geloof“, maar ook zijn allernieuwste single “Dwaal met mij” {klik op de titel en luister}. Een gegarandeerde muzikale middag op de Weerselose Markt!

De Weerselose Markt is zondag 13 mei geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Bezoek ons:

Weerselose Markt
Bornsestraat 14
7595 LG Weerselo

Of bel voor inlichtingen: 0541-661640